TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

dissabte, 9 de gener del 2010

CANVI EN EL PLA GENERAL URBANISTIC PER INTERESSOS PRIVATS


El ple de la Garriga va aprovar, el passat dia 16 de desembre, la modificació del pla general urbanístic al grup d'empreses Tamayo. La decissió es va prendre amb l'equip de govern dividit: PSC i EiLG van votar a favor mentre ICV ho va fer en contra. A l'oposició, CIU, ERC i el PP van donar la majoria al govern i el GIG i el regidor no adscrit Frederic Moreno d' UDC van votar en contra. Es a dir 13 dels 17 regidors de l'ajuntament van donar suport a la proposta.
Aquesta modificació del pla general augmentarà l'edificabilitat del sector B-8, actualment era del 3% (encara que utilitzada de forma il·legal fins el 12%) i passarà a tenir el 30%, i permetrà la construcció d'una planta incineradora de biomassa en un futur. A més, també es va aprovar un avançament del futur pla parcial i el conveni entre l'Ajuntament i el grup Tamayo que preveu que el municipi rebrà 1,3 milions d'euro en compensacions complemtàries a les que marca la normativa urbanística i també la cessió d'uns terrenys inclosos dins la xarxa natura 2000.