TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

divendres, 29 de gener del 2010

PRESENTACIÓ AL·LEGACIONS

LA PLATAFORMA ANTIINCINERADORA DEL CONGOST HA REBUT LES ADHESIONS DE DIVERSOS, PARTITS POLITICS, GRUPS MUNICIPALS, ASSOCIACIONS I ENTITATS EN LA PRESENTACIÓ DE LES AL·LEGACIONS A LA PLANTA INICNERADORA DE BIOMASSA DE LA GARRIGA.

Aquest matí, la Plataforma Antiincineradora del Congost, ha presentat les al·legacions a l’aprovació inicial de la modificació puntual del PGOU en el sector B8, l’avançament de Pla Parcial i el conveni entre l’empresa Grup Tamayo i l’ajuntament.
Aquestes al·legacions han rebut l’adhesió de diferents partits polítics, grups municipals, entitats, associacions i particulars, entre d’altres:

Consell del Poble de Llerona
Agrupació local d’UDC de la Garriga
GiG
Comunitat de Regants de Mig i Jubany de Llerona
Comunitat de Regants de Bou de Llerona
Assemblea d’ICV a la Garriga
AAVV de Can Illa de la Garriga
AMPA IES Vila Romana de la Garriga
CUP la Garriga
Els Verds del Vallès Oriental

La Plataforma està treballant per tal de que més persones, partits polítics, associacions i entitats, s’adhereix a les al·legacions presentades aquest matí.

Així mateix, animen a totes les persones, partits polítics, associacions i entitats de l’Ametlla del Vallès, el Figaró, les Franqueses del Vallès i la Garriga a registrar el full d’adhesió (5-2-10 darrer dia), en qualsevol administració pública (finestreta única) o oficina de correus (correu administratiu).

Ara és el moment de fer palés el nostre rebuig a la instal·lació d’aquesta incineradora.