TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

dijous, 25 de febrer del 2010

APROVADES PER UNANIMITAT LES AL·LEGACIONS AL PLE DE LES FRANQUESES

LA PLATAFORMA ANTIINCINERADORA DEL CONGOST FELICITA ALS REGIDORS DE LES FRANQUESES, PER L’APROVACIÓ, PER UNANIMITAT, DE LES AL·LEGACIONS CONTRA LA POSSIBILITAT D’IMPLANTACIÓ D’UNA INCINERADORA A LA GARRIGA



Des de la Plataforma Antiincineradora del Congost, entén l’aprovació d’aquestes al·legacions, per unanimitat, com un acte de responsabilitat. Sabem de l’esforç per part de tots els regidors a l'hora de negociar amb l’objectiu d’arribar a un acord ens commou i ens demostra que la construcció d’aquesta incineradora és un risc per tots els ciutadans de l’Ametlla, les Franqueses, la Garriga i el Figaró en primer terme.

Aquesta aprovació, la interpretem com un pas més per fer reflexionar als polítics de la Garriga i no autoritzin la instal·lació d’una incineradora a Can Tamayo.
Des de la Plataforma anem conscienciant a la ciutadania dels riscos que suposaria la implantació d’aquesta incineradora i això ha quedat palès en l'assistència d’aquest dijous al Ple de les Franqueses.